HET VADERDAG CADEAU VOOR JOUW VADER

HET VADERDAG CADEAU VOOR JOUW VADER

16 juni is het weer zover: Vaderdag! Waarmee verras jij je oudeheer dit jaar? Wij geven je een handig lijstje voor elke vader. Herken jij je paps als fijne zorgvader? Als stoere competitieman? Als rotsvaste zakenman of als speelse goedzak? Welk type je vader ook is. Wij hebben een lijstje met het perfecte, duurzame vaderdag cadeau. Zo weet je zeker dat je een schot in de roos te pakken hebt!

#1 DE ZORGVADER

In jullie gezin bestonden er geen specifieke moeder- en vader taken. Jouw vader wist waar de pleisters lagen en had aan één blik genoeg om te weten dat jouw iets dwars zat. Hij merkte op dat er geen schone onderbroeken meer in de kast lagen en draaide zelf een was. Voorlezen, school verhalen aanhoren, nagels knippen, koekjes bakken, jouw vader deed het allemaal. 

JOUW VADERDAG CADEAU? HET FLEXTRASH BBQ PAKKET! 

 Flextrash vaderdag cadeau

#2 DE AVONTUURLIJKE VADER

Van tikkertje genoot hij net zo als jij, hij glunderde als hij een mooi verhaal had verzonnen voor de poppenkast en altijd wilde hij van de hoogste glijbaan en de snelste kabelbaan. Hij kon zo opgaan in jullie Lego-bouwwerken dat hij even vergat dat jij er ook nog was. Humor en spontaniteit waren vaste ingrediënten in jouw vader zijn opvoedstijl.

JOUW VADERDAG CADEAU? HET FLEXTRASH CAMP PAKKET! 

Vaderdag cadeau

#3 DE COMPETITIEVADER

Het motto van jouw vader? Wedstrijdjes zijn leuk, winnen geeft een kick. Het is zijn aard of hij kreeg het van huis uit mee. Hij moedigde jou altijd aan om een stapje verder te gaan. Nam je graag mee naar buiten om te sporten, of om je iets nieuws te leren. Jouw vader vond het belangrijk dat je doorzettingsvermogen ontwikkelde en sterk genoeg werd om de wereld aan te kunnen.

JOUW VADERDAG CADEAU? HET FLEXTRASH BOOT PAKKET! 

vaderdag cadeau

#4 DE ZAKELIJKE VADER

Jouw vader werkte graag. Ook als hij thuis was kon hij de verleiding niet weerstaan mails te checken of te bellen met kantoor. Jij kreeg van hem alle ruimte doordat hij zich niet teveel met je bemoeide. Al snel leerde je om je eigen weg in te slaan en zelfstandig te zijn. Hij zette jou aan om je omgeving te verkennen en hoeveel hij ook weg was, uiteindelijk kwam hij altijd terug. 

JOUW VADERDAG CADEAU? HET FLEXTRASH CAR PAKKET! 

vaderdag cadeau

Wil jij Flextrash als vaderdag cadeau geven? Bestel van voor 20.00 uur op een werkdag en je hebt je bestelling de volgende dag al in huis! Bestel het perfecte cadeau voor hem met 10% korting door gebruik te maken van code VADERDAG19 in de shop. Veel plezier!

Gerelateerde berichten
  1. 5 TIPS VOOR MINDER AFVAL 5 TIPS VOOR MINDER AFVAL Hoe zou het zijn om te leven in een wereld zonder zwerfafval? Te zwemmen in oceanen die niet voor 8 miljoen ton uit plastic bestaan? Dit is iets wat wij ons dagelijks afvragen hier op kantoor. Onze droom, een wereld zonder afval in de natuur, is inmi
  2. 5x DUURZAAM BBQ'EN 5x DUURZAAM BBQ'EN Het zonnetje is er. Dat betekent; BBQ weer! Samen buiten eten heeft heel veel voordelen. Lekker in de buitenlucht zijn is goed voor je lijf, samen eten bereiden versterkt de sociale band en we breken even uit onze dagelijkse routine. Maar, als wij g
  3. EEN WERELD ZONDER ZWERFAFVAL EEN WERELD ZONDER ZWERFAFVAL
  4. VAN PLASTIC NAAR PRODUCT VAN PLASTIC NAAR PRODUCT 'Plastic is slecht voor het milieu', dat horen we steeds vaker. We nemen onze eigen boodschappentas mee naar de supermarkt en vervangen plastic bekertjes door een herbruikbaar alternatief. Toch blijven er waarschijnlijk plastic producten in je huis,
Gerelateerde producten