DUURZAAM RELATIEGESCHENK

Flextrash duurzaam relatiegeschenk

Twijfel je wat dit jaar een leuk geschenk is voor jouw relaties? Eens een keer iets anders dan een pen, powerbank of tas? Dan ben je hier helemaal aan het juiste adres! Wij stellen je graag voor aan Flextrash. Een duurzame, mega praktische prullenbak die zwerfafval te lijf gaat! Wasbaar in de wasmachine, gemaakt van gerecycled PET en ontworpen door Nederlands topontwerper Basten Leijh dus ook nog eens 100% Dutch Design. Wat Flextrash doet? Je omgeving schoonhouden! Denk bijvoorbeeld aan je auto, maar ook je sloep, boot of caravan. Met Flextrash gaan we samen voor een schone wereld! Gegarandeerd een cadeau dat niet onderin een la van je collega belandt. YES!


Youtube video flextrash

RELATIEGESCHENK MET  LOGO

De Coverbag van Flextrash is uniek. Gemaakt van een prachtige stof die bestaat uit gerecyclede PET flessen. Door het gebruik van Flextrash ruim je dus niet alleen je omgeving op maar ook een stukje plastic afval. Mooi meegenomen! Omdat de Coverbag van stof is, is hij perfect om te bedrukken.

 Wil je Flextrash laten bedrukken met jullie logo? Dat kan al vanaf 10 stuks. Houdt wel rekening met een levertijd van ong. 2 a 3 weken. Stuur gerust je logo door voor een graphisch voorbeeld op maat van onze design guru Jesse. We denken graag met je mee!

 

GOED VOOR DE PLANEET, GOED VOOR JE IMAGO

Flextrash promo

Flextrash is de prullenbak die met je meereist! Wist je dat er in Nederland zo'n 50 miljoen kilo afval jaarlijks in de natuur belandt? Onze missie is om zwerfafval tegen te gaan door het inzetten van afvaloplossingen in mobiele situatie. Simpel gezegd? Wij geven je een prullenbak waar die normaal nét even te ver weg is. Heel handig voor als je onderweg bent maar ook onmisbaar op je toilet en als mini afval scheidings station in je keuken. Als we allemaal een steentje bijdragen maken we onze planeet een schoner thuis voor onszelf en toekomstige generaties. Wat doen we nog meer? Zorgen dat we milieuvriendelijk produceren en we streven ernaar om ons product van 100% oceaanplastic te maken. 50% van de nettowinst doneren we aan goede doelen die de plastic soep tegengaan. Samen komen we verder!


Flextrash duurzaam relatiegeschenk

Flextrash dutch design

SAMEN VOOR EEN SCHONE WERELD!

Met Flextrash haal je een duurzaam relatiegeschenk
in huis en draag je direct bij aan een schoner milieu.
Flextrash is gemaakt van afval voor afval. De coverbag
bestaat uit gerecyclede PET-flessen en de afvalzakjes
voor in de coverbag zijn biologisch afbreekbaar.
Wel zo fijn voor het milieu! Moedig vandaag nog je collega's
en relaties aan om zwerafval tegen te gaan.
Samen voor een schone wereld!