BEKEND VAN...

Heb jij Flextrash ook voorbij zien komen in de Financiële Telegraaf? Onze eigen Bas gaf een mooi interview over zijn struggles als ondernemer en de missie van ons team! Lees het hele artikel hier

ONTDEK ALLES

Welkom op onze experience pagina waar wij onze nieuwste ontwikkelingen met jou delen. Ook kun je hier terecht voor handige gebruikertips, inspiratie en een kijkje in onze onderneming. Doe je mee? #Flextrash.

FOTOSHOOT

Met de livegang van een nieuwe webshop komt ook het schieten van toffe foto's. We hebben een ontzettend gave week gehad met ons topteam in Valencia. Hasta la proxima!

RECYCLED PET

Wist je dat de COVERBAG van Flextrash gemaakt is van gerecycelde PET flessen? Van de flessen worden eerst plastic vezels gemaakt, deze worden omgezet naar draden en hiermee kunnen de naaisters onze zakken maken!

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Bij de verandering van Cartrash naar Flextrash horen natuurlijk ook nieuwe social media kanalen. Blijf je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, duurzame weetjes en andere nieuwtjes over Flextrash? Volg ons dan op Instagram en Facebook

CLIP ONTWIKKELING

Dankzij al jullie geweldige feedback kan Flextrash nu op veel meer plekken worden gebruikt. Wat dacht je van je boot? Of camper? De mogelijkheden zijn eindeloos!